Contact

U kan dokter Huybrechts op verschillende manieren bereiken.

Nederrij 11, 2200 Herentals (bereikbaarheid)
Het mailadres wordt gevormd door de eerste vier letters van het woord informatie, een apenstaartje gevolgd door drhuybrechts, en teslotte de gebruikelijke punt be
014 70 70 11

Voor het maken van een afspraak, gebruikt u best de online agenda. Indien u problemen ondervindt bij het gebruik van de agenda, dan kan u natuurlijk nog steeds bellen voor een afspraak.

Voor algemene vragen kan u mailen naar: Het mailadres wordt gevormd door de eerste vier letters van het woord informatie, een apenstaartje gevolgd door drhuybrechts, en teslotte de gebruikelijke punt be (overtypen, niet kopiëren)
Opgelet! Het is niet mogelijk om medische problemen via mail te bespreken. Ook voor een voorschrift (uitgezonderd griepvaccin) of het invullen van formulieren komt u langs op de praktijk. Indien u toch medische informatie via mail wil doorsturen (bijvoorbeeld het resultaat van een vorig onderzoek) dan kan u volgend mailadres gebruiken: Het mailadres wordt gevormd door het enkelvoud van het woord dokters, een apenstaartje gevolgd door drhuybrechts, en teslotte de gebruikelijke punt be; U kan de e-mail versleutelen met PGP 🔗 (Engelstalige website) via de publieke sleutel.

Voor dringende vragen kan u als zorgverlener steeds telefonisch contact opnemen. Om hinder tijdens de consultaties te beperken, worden patiënten verzocht om dit nummer enkel te gebruiken indien nodig.